O NAMA

Kik Boks Klub „Novi Beograd“

Osnovan je 2006.god. Od tada pa sve do danas, u takmičarskom delu, beležimo značajne rezultate na prvenstvima Beograda i Srbije. Prepoznati smo kao najtrofejniji i najuspešniji kik-boks klub na području opštine Novi Beograd. Ono što je bitno istaći je da se kik boksom mogu baviti I deca I stariji ljudi, praktično uzrast osoba koje bi želo da se bavi kik boksom obuhvaćen je u rasponu od 7 do 77 godina..

Kod nas u Klubu posebna pažnja se posvećuje deci I rekreativcima. Bitno nam je da, uz poštovanje plana I programa koji se osmišlja za svaki trening posebno, svako ko trenenira kod nas da se oseća da su treneri zaiteresovani za njega, da sve što mu nije jasno može da pita i da će mu biti objašnjeno, a sve u cilju bržeg napretka svakog pojedinca i dobre atmosvere na treningu.

Poslednje 3 godine među više od 30 registrovanih klubova u Beogradu ubedljivo zauzimamo drugu poziciju na prvenstvima Beograda. Od 2014. godine svake godine na svetskim i Evropskim prvenstvima naši takmičari osvajaju medalje. Ovo je samo dokaz da se u Klubu vrlo kvalitetno i studizno radi. Među više od 100 registrovanih polaznika kluba (od toga barem 30-40 devojaka), njih 30-ak su aktivni takmičari, a ostali ambiciozni i posvećeni rekreativci i zaljubljenici u kik-boks.

Za kvalitet i stručnost treninga, odgovorni su profesionalni i edukovani treneri, na čelu sa osnivačem Kluba, Željkom Vukovićem, licenciranim trenerom, višestrukim šampionom države, iskusnim trenerom koji je napravio mnogo šampiona, trener svetskog prvaka. Treninzi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Hale u kojima treniramo šest puta nedeljno su:

Hale u kojima treniramo šest puta nedeljno su:

 

 

PORED HALE SPORTOVA, GDE TERMINI OSTAJU ISTI KAO I DO SADA, OTVORENA JE I SALA ZA BORILAČKE SPORTOVE U 63. BLOKU, UL.: JURIJA GAGARINA 64., ARENA No. 1,(Atomsko sklonište, Iza zgrade – sa dvorišne strane)… Na uglu Jurija Gagarina i Nehruove

TERMINI ZA KIK BOKS SU:

UTORKOM OD 19:30h DO 21h PRVA GRUPA
I OD 21h DO 22:15h DRUGA GRUPA : Tehnika i KONDICIJA

ČETVRTKOM: OD 19:30h DO 21h PRVA GRUPA I OD 21h DO 22:15h DRUGA GRUPA: Tehnika i sparing

I SUBOTA OD 13h DO 14:30h I OD 18h DO 19:30h DRUGA GRUPA: Tehnika, kondicija, snaga…

ZA BOKS , KAO REKREACIJA ILI TAKMIČENJE: PONEDELJAK SREDA I PETAK, OD 17:30h DO 19:00h

JUTANJI TERMINI ZA KIK BOKS: PONEDELJAK, SREDA I PETAK OD 11h…

KIK BOKS ZA ŽENE: Osmišljeno je da u ovoj grupi KIK BOKS vežbaju samo žene i to ISKLJUČIVO KAO REKREACIJU:
PONEDELJAK, SREDA I PETAK od19h do 20h

ČLANARINA JE 2.500 DIN.

Više informacija mozete videti na sajtu: www.kikboksklub-novibeograd.rs, ili me pozvati na broj mobilnog telefona: 060/444-24-40

Više o našim uspesima pročitajte OVDE