Zategni Telo

devojke

Da li je kik boks kao rekreacija pogodan za žene, da li je sport grub, da li mora da sparinguje? Moram priznati da su to česta pitanja i velike nedoumice kod žena koje nisu upućene u ovaj sport. Siguran sam da je kik boks kao rekreacija odličan izbor za svakoga ko želi da se bavi sportom.

Specijalan program za devojke

Pre svega, angažovane su sve mišićne grupe mišića, treninzi su naporni i samim tim vrlo brzo se povećava snaga i izdržljivost, odličan je za skidanja viška kilograma, mnogi nasi vežbači su bili prezadovoljni rezultatima. Pored toga za mnoge je kik boks i interesantan kao sport, i vrlo je praktičan i efikasan kao realna borilačka veština , tako da je i to dodatni motiv zašto se mnoge devojke opredeljuju baš za ovaj sport.

Kik boks takodje ima veliku prednost zato što je to odličan sport da se izbaci nagomilani stres, to su i naučna istraživanja utvrdila. Pored toga u kik boks klubu “Novi beograd” posebna pažnja se posvećuje početnicima i rekreativcima za koje su zaduženi treneri koji samo vode rekreativce, tako da iako u Klubu naše takmičarke imaju odlične rezultate i to na najačim državnim odnosno Evropskim i svetskim prvenstvima, imamo mnogo devojaka koje su uvidele sve prednosti I benifite trenirajući kik boks kod nas uopšte ne sparingujući ali konstatno napredujući.

Svaka žena kojoj je cilj da bude u boljoj kondiciji, smrša, kompletno zategne svoje telo, izbaci nagomilani stres, nauči osnove kik boksa, odnosno želi da se bavi kik boksom isključivo kao rekreacijom kik boks klub “Novi Beograd”je sigurno pravi izbor za Vas!

Kik Boks Klub "Novi Beograd"

Galerija