O NAMA

Kik Boks Klub „Novi Beograd“

Osnovan je 2006.god. Od tada pa sve do danas, u takmičarskom delu, beležimo značajne rezultate na prvenstvima Beograda i Srbije. Prepoznati smo kao najtrofejniji i najuspešniji kik-boks klub na području opštine Novi Beograd. Ono što je bitno istaći je da se kik boksom mogu baviti I deca I stariji ljudi, praktično uzrast osoba koje bi želo da se bavi kik boksom obuhvaćen je u rasponu od 7 do 77 godina..

Kod nas u Klubu posebna pažnja se posvećuje deci I rekreativcima. Bitno nam je da, uz poštovanje plana I programa koji se osmišlja za svaki trening posebno, svako ko trenenira kod nas da se oseća da su treneri zaiteresovani za njega, da sve što mu nije jasno može da pita i da će mu biti objašnjeno, a sve u cilju bržeg napretka svakog pojedinca i dobre atmosvere na treningu.

Poslednje 3 godine među više od 30 registrovanih klubova u Beogradu ubedljivo zauzimamo drugu poziciju na prvenstvima Beograda. Od 2014. godine svake godine na svetskim i Evropskim prvenstvima naši takmičari osvajaju medalje. Ovo je samo dokaz da se u Klubu vrlo kvalitetno i studizno radi. Među više od 100 registrovanih polaznika kluba (od toga barem 30-40 devojaka), njih 30-ak su aktivni takmičari, a ostali ambiciozni i posvećeni rekreativci i zaljubljenici u kik-boks.

Za kvalitet i stručnost treninga, odgovorni su profesionalni i edukovani treneri, na čelu sa osnivačem Kluba, Željkom Vukovićem, licenciranim trenerom, višestrukim šampionom države, iskusnim trenerom koji je napravio mnogo šampiona, trener svetskog prvaka. Treninzi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Hale u kojima treniramo šest puta nedeljno su:

Hale u kojima treniramo šest puta nedeljno su:

 

 

Više o našim uspesima pročitajte OVDE