Grupni Treninzi

Beneficije Grupnih Treninga

Ko želi kvalitetno da se bavi kik boksom  kao sportom ili rekreacijom treba na treninzima da poseduje određeni stepen kako fizičke tako i tehničke pripremljenost. Ko želi da dostigne visok nivo pripremljenosti, bilo da se radi o takmičaru ili rekreativcu, na treninzima kik boksa se od takvog vežbača zahteva maksimalno angažovanje da bi se postigao željeni rezultat.

Kik boks klubu „Novi Beograd“ ima mnogo takmičara koji ostvaruju odlične rezultate i na domaćim i na Evropskim odnosno svetskim prvenstvima, i svi oni motivišu i ostale takmičare koji su tek krenuli da se takmiče kao i vežbače koji su odlučili da se rekreativno bave kik boksom.

Zato je dobro trenirati u grupi gde postoje pravi šampioni koji svojom energijom nadahnjuju druge da treniraju snažnije. Kik boks „Novi Beograd“ je upravo takav klub, gde skoro svake godine damo bar po jednog a nekada i po nekoliko reprezentativaca koji predstavljaju našu zemlju na najjačim turnirima u Evropi i svetu.

Pored toga, posmatrajući takve takmičare i trenirajuci zajedno sa njima, sparingujući i radeći određene tehničke elemente, sigurno se mnogo brže napreduje i u samoj veštini postajući tako kvalitetniji takmičar odnosno uspešniji rekreativac.

Naravno ko iz određenih razloga želi da se bavi kik boksom kao rekreacijom ali da ipak to ne bude na nekom visokom nivou, svakako je dobrodošao, mora ipak da se ispoštuje određeni plan i program za svaki trening, i trži se određena disciplina, i angažovanje, ali njegova lična sreća i uspeh jeste i naše zadovoljstvo. Sa druge strane mi naše polaznike polako uvodimo u treninge i trudimo se koliko je moguće da svaki vežbač napreduje polako ali kontinuirano.

Screenshot_9

Pregled grupnog treninga