Individualni Treninzi

Screenshot_11

Beneficije Individualnih Treninga

Ako neko želi brže da napreduje, kako u pogledu savladavanja tehnike i taktike kik boksa, tako i u pogledu snage i izdržljivosti, najbolji i najefikasniji su svakako individualni trenzi. Na individualnim treninzima trening se osmišlja u dogovoru sa vežbačem imajući u vidu njegove želje i potrebe.

Imajući u vidu da se individualni treninzi odvijaju ili samo sa jednim vežbačem ili u malim grupama, zavisno od dogovora i mogućnosti vežbača na takvim trenizima trener ima mogućnost da se potpuno posveti vežbaču, i imajućiu vidu njegove želje i potrebe najbrže i nakvalitetnije dovede vežbača do željenog cilja.

U Kik boks klubu „Novi Beograd“ imamo mnogo vežbača koji su se opredelili za ovakav vid treniranja i rezultati su fantastični, za vrlo kratko vreme se uočava veliki napredak. Individualni treninzi se mogu uzimati i kao dodatni treninzi uz redovne treninge u Klubu, ali ima vežbača kome odgovara samo ovakav vid treniranja, i mi bez razlike svakom izlazimo u susret.

Takodje vežbači koji žele individualno da treniraju imaju mogućnost u dogovoru sa trenerom da biraju vreme treniranja, u zavisnosti od svojih obaveza, tokom celog dana i to na nekoliko lokacija na Novom Beogradu, tako da je to još jedna prednost individualnih treninga.

Pregled individualnog treninga