Uspesi

uspeh 2006

Najuspešniji klub na opštini Novi Beograd

(2006)

 

Kik boks klub “Novi Beograd” osnovan je 2006. godine i od kada je osnovan pa do danas, najuspešniji je klub na područiju opštine Novi Beograd.

 

Višestruki šampioni države

(2013 – 2014)

Treći u ukupnom plasmanu beogradskih klubova, na prvenstvima Beograda. Imali smo desetak šampiona Beograda i Srbije.

Kik_boks_klub_Novi_Beograd
IMG-20160515-WA0001

Uspeh i na svetskom prvenstvu

(2015)

Drugi u ukupnom plasmanu Beogradskih klubova, na prvenstvima Beograda. Imali smo čak 5 reprezentativaca koji su predstavljali Srbiju na svetskom prvenstvu.Svi oni su bili prvaci države u svojim kategorijama. I osvojena je bronzana medalja na svetskom prvenstvu seniora, u Beogradu, Srbija.

Osvojena Srebrna medalja na svetskom prvenstvu

(2016)

Ubedljivo drugi u ukupnom plasmanu Beogradskih klubova,na prvenstvima Beograda. Registrovanih kik boks klubova u Beogradskom savezu ima preko 30, od koji neki postoje mnogo duže nego mi. Imali smo prvake države i u „B“ i u „A“ klasi. Osvojena je srebrna medalja na svetskom prvenstvu za juniore, u Dablinu, Irska

pic pic cover
slider3

Osvojena srebrna medalja na evropskom prvenstvu

(2017)

Kik boks klub „Novi beograd“ bio je ubedljivo drugi u ukupnom plasmanu Beogradskih klubova,na prvenstvima Beograda. Osvojili smo oko 20-ak zlatnih medalja na regionalnim i državnim prvenstvima. Imali smo prvake države i u „B“ i u „A“ klasi. Na otvorenom prvenstvu u Republici Srpskoj vodili smo dva borca, obojica su osvojili zlatne medanje, a jedan od njih proglašen za najboljeg seniora turnira. Osvojena je zlatna medalja na Balkanskom prvenstvu. Ove godine imali smo opet 5 reprezentativaca koji su predstavljali Srbuju na Evropskom odnosno Svetskom prvenstvu. Osvojena je SREBRNA medalja na Evropskom prvenstvu za juniore, u Skoplju, Makedonija.